12/8/13

Κούρεμα καταθέσεων τουλάχιστον εως 8% προβλέπει ο Καζάκης

Δ.Καζάκης: "Έρχεται κούρεμα καταθέσεων, νέο κούρεμα ομολόγων και νέα δημοσιονομικά μέτρα"


Η Ελληνική Δημόσια περιουσία δεν είναι επαρκής για την κάλυψη του χρέους με αποτέλεσμα να βάζουν χέρι και στην ιδιωτική περιουσία, λέει στο Ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη ο Δημήτρης Καζάκης. Δηλώνει βέβαιος ότι θα μπει χέρι στις καταθέσεις τουλάχιστον κατά 8% και ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Όπως είπε, το μεγάλο μυστικό  είναι ότι από την 1η Ιουλίου ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας έχει αναλάβει όλες τις χώρες που έχουν δανειακές συμβάσεις και μνημόνια με την Ευρωζώνη και όμως αυτό παραμένει χωρίς δημοσιότητα.Σημείωσε ότι ο Μηχανισμός αυτός έχει χαρακτηριστικά και νομικά υπερ-κράτους στον οποίο η Ελλάδα έχοντας υπογράψει την συνθήκη δημιουργίας του και ως χώρα με χρέη που του έχουν μεταβιβαστεί, έχει παραδώσει πλέον επί της ουσίας τις κρατικές της λειτουργίες και υπάρχει μόνο τυπικά ως κρατική οντότητα.
Η Ελληνική Δημόσια περιουσία δεν είναι επαρκής για την κάλυψη του χρέους με αποτέλεσμα να βάζουν χέρι και στην ιδιωτική περιουσία λέει στο Ράδιο 9,84 και το Γιώργο Σαχίνη ο Δημήτρης Καζάκης.

Δηλώνει βέβαιος ότι θα μπει χέρι στις καταθέσεις τουλάχιστον κατά 8% και ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Όπως είπε το μεγάλο μυστικό (όπως φυσικά έχει ο Δημήτρης Καζάκης γράψει ήδη Στο ΧΩΝΙ) είναι ότι από την 1η Ιουλίου ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας έχει αναλάβει όλες τις χώρες που έχουν δανειακές συμβάσεις και μνημόνια με την Ευρωζώνη και όμως αυτό παραμένει χωρίς δημοσιότητα.

Σημείωσε ότι ο Μηχανισμός αυτός έχει χαρακτηριστικά και νομικά υπερ-κράτους στον οποίο η Ελλάδα έχοντας υπογράψει την συνθήκη δημιουργίας του και ως χώρα με χρέη που του έχουν μεταβιβαστεί, έχει παραδώσει πλέον επί της ουσίας τις κρατικές της λειτουργίες και υπάρχει μόνο τυπικά ως κρατική οντότητα.

Διέβλεψε ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα έχουμε και νέο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, με νέα επώδυνα μέτρα .
Για αυτό όπως είπε έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κυρίαρχα από την σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού που απαξιώνει όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Ευτυχώς , κατέληξε, που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τσιμπάει στα κελεύσματα για έναν «εσωτερικό εμφύλιο» μέσα από την πόλωση που τεχνητά επιχειρείται και που πολύ θα ήθελαν δανειστές και κερδοσκόποι τοκογλύφοι να δουν να συμβαίνει για να επιβληθούν μετά στο όνομα της αποκατάστασης δήθεν της τάξης και της δημοκρατίας αλά καρτ που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/3597-binteo-dkazakispane-gia-nea-metra-kai-xeri-stin-idiotiki-periousia#sthash.xfZ0gJcV.dpuf
 
Διέβλεψε ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα έχουμε και νέο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, με νέα επώδυνα μέτρα. Για αυτό όπως είπε έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις κυρίαρχα από την σιωπηρή πλειοψηφία του ελληνικού λαού που απαξιώνει όλο το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Ευτυχώς, κατέληξε, που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τσιμπάει στα κελεύσματα για έναν «εσωτερικό εμφύλιο» μέσα από την πόλωση που τεχνητά επιχειρείται και που πολύ θα ήθελαν δανειστές και κερδοσκόποι τοκογλύφοι να δουν να συμβαίνει για να επιβληθούν μετά στο όνομα της αποκατάστασης δήθεν της τάξης και της δημοκρατίας αλά καρτ που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα.
                          www.xsmoney.gr





ιδιοις ομμασι